8. RÉSZ: ÚJRA VARÁZSOLNI


Tudni akarod, hogy mit akarok? Először összeilleszteni a széthullott darabjaimat. Aztán egységbe kerülni önmagammal. Újra csillogni mint egy gyémánt. VARÁZSOLNI akarok, mert tudom, hogy tudok, többször sikerült már, csak valahogy az évek alatt eltűnt a varázserőm. Eltemettem, nem helyeztem rá hangsúlyt. Azt gondoltam, hogy nem kell az, minek, most más a fontos. Ohh ugyan, dehogy fontos más…Ekkora álszent hazugságot. Újra EGÉSZ akarok lenni, egy olyan NŐ, aki nem utánfutó, nem egy talicska, egy teher vagy pusztán egy teherhordozó. Nem! Varázslatos és magával ragadó, olyan csillogással a szemében, hogy senki ne tudjon kitérni a pillantásom alól. Mert volt ilyen…jó néhányszor volt ilyen időszak. Szeretni akarom úgy magamat, mint még senki a világon. Szeretni a gyönyörű testet, amit kaptam az Istentől és a szüleimtől. Szeretni az arcot és mosolyt, ami sok embernek örömet okozott már az életben.  A legmagasabb szintre emelni a bennem élő szerető embert, nőt, anyát, társat. Fókuszálni végre igazán ÖNMAGAMra, az isteni belső énemre, ami olyan tökéletes lehetne, hogy a világ akkor lenne igazán jobb hely, ezáltal a finoman csiszolt, szépséges lélekkel, ami bennem is ott rejlik. Annyi szenvedés és fájdalom árán sem tanultam meg fejleszteni önmagam, az életem. Pedig egyre nagyobb és súlyosabb pofonokkal figyelmeztet mindenkit az Univerzum…

Hé…Te ott!!! Felfogod végre, hogy milyen kincs van a kezedben? Az élet! Az élet, amit elherdálsz szar, semmi, jelentéktelen dolgokra, amiket még zsigerből utálsz is. Ésszel élsz a szív helyett. Mi ez, ha nem a legnagyobb pocséklás ebben a rövid életben? Mi ez, ha nem a legnagyobb ártás másoknak és önmagadnak, de főleg Istennek? Itt a kulcs, csak tudni kell végre használni. Tiszta fejjel, tiszta lélekkel, tiszta szívvel. Magadért és másokért, azokért, akiket szeretsz és akik szeretnek. Emeld fel a fejed, nyalogasd meg még egyszer a sebeidet, de most már állj fel, porold le magad, és cselekedj! Gondolkodj és cselekedj végre! SZÍVVEL!!! Nincs más út, csak ez a helyes. Ha a szíved után mész, csak jól dönthetsz! Ő eldönti helyetted is, hogy végre mi tesz igazán boldoggá. Csak hallgatni kell rá, egyből, csípőből rávágni és aszerint cselekedni. Amire megdobban a szív, amitől olyan szenvedély lesz úrrá rajtad, hogy majd felperzsel. Leküzdhetetlen vágyat érzel iránta. Csak így érdemes! Minden más hazugság és önámítás, mások ámítása. Jó Példa akarsz lenni vagy egy olyan, akit nem érdemes követni? Akitől az emberek inkább elfordulnak, mert nem bírják tovább nézni a kínlódást, a szenvedést.

Persze, hogy példakép akarsz lenni! Olyan, akihez az emberek kapcsolódni akarnak, akivel feltöltődni képesek és igazán lobogni. Szenvedéllyel élni minden nap, olyan szellemi erővel és alkotóképességgel létezni ebben az életben, amire a legtöbb ember vágyik. Megcsinálni napról napra, egyre ügyesebben, minden önmagam által felállított, nemlétező korlátokat ledöntve. Ezt akarom és ezt fogom megvalósítani, ezen leszek minden energiámmal, hogy a képességeim úgynevezett szuperképességekké váljanak és olyan boldog életet élhessek, amilyenre csak vágyok és amilyet igazán megérdemlek! Na cső!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

13. RÉSZ: TÚL AZ ÓPERENCIÁN - II. RÉSZ

10. RÉSZ: HIÁNY...

9. RÉSZ: SZABADDÁ VÁLNI